Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2017 m. gruodžio 22 d.

Džiaugsmingų šv. Kalėdų ir Naujųjų metų!

Mieli ir brangūs Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos bendruomenės žmonės,

Besibaigiantys 2017-ieji buvo įdomūs, kūrybingi ir permainų kupini metai. Nacionalinė biblioteka ir jos žmonės, be sėkmingai atliekamų kasdienių darbų, aktyviai dalyvavo solidžiuose tarptautiniuose projektuose, įnešė savo indėlį į mūsų valstybės pažangos ir konkurencingumo didinimo procesus. Dirbome susitelkę ir galime didžiuotis bendrais rezultatais.

Artėjančių švenčių proga nuoširdžiausiai dėkoju mūsų bibliotekos lankytojams ir skaitytojams. Jaučiam jūsų pulsą, žinom poreikius, turime konkrečius planus, kaip toliau tobulinti ir plėtoti mūsų bendrystę.

Didžiuojuosi mūsų partneriais ir rėmėjais. Susitelkę drauge, radome ne vieną išmintingą sprendimą, įveikėme sudėtingus iššūkius, turime jėgų ir noro sėkmingai dirbti ateityje.

Sveikinu mūsų kolegas ir visus bendraminčius, nesvarbu, kurioje pasaulio šalyje jie dirbtų mus vienijantį, reikalingą ir prasmingą šių laikų bibliotekininko darbą.

Tariu talpų žodį AČIŪ visiems Nacionalinės bibliotekos darbuotojams. Tik veikdami vieningai ir aiškiai suprasdami pasirinktų pertvarkų prasmę būsime stiprūs, toliau kursime savo sėkmės istoriją – modernią, inovatyvią, socialiai atsakingą ir visiems labai reikalingą Nacionalinę biblioteką.

Šviesių, jaukių ir prasmingų šventų Kalėdų! Laimingų Naujųjų 2018-ųjų metų!

Nuoširdžiai Jūsų

Generalinis direktorius dr. prof. Renaldas Gudauskas         

Atvirukas