Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. sausio 29 d.

Vasario 6 d. ir 8 d.: saugesnio interneto diena Nacionalinėje bibliotekoje – drauge su „Telia Lietuva“

Vaikai ir paaugliai imlumu technologijoms dažnai lenkia suaugusiuosius. Tačiau virtuali erdvė, kuri traukia juos interaktyviomis pramogomis ir bendravimo galimybėmis, kelia ir nemažai grėsmių. Ar žinome, kaip būti saugiems?

Vykdydama iniciatyvą „Augu internete“, kurios tikslas – supažindinti su interneto saugumo klausimais tėvus, mokytojus ir vaikus, kurie „auga“ internete, telekomunikacijų bendrovė „Telia Lietuva“ drauge su Lietuvos nacionaline Martyno Mažvydo biblioteka vasario 6 ir 8 dienomis organizuoja renginius vaikams ir jų tėveliams. 

Minėdami Saugesnio interneto dieną, vasario 6-ąją bendrovės „Telia“ savanoriai ves dvi paskaitas moksleivių grupėms, o vasario 8-osios vakarą žinias apie saugumą internete skleis paskaitoje „Saugus internete kasdien“. Registruokitės, nurodykite vardą, pavardę, dalyvių skaičių ir išmokite būti saugūs internete.

Trumpai apie renginius

Data vasario 6 d., vasario 8 d.
Laikas vasario 6 d. – 9 val., 11 val.; vasario 8 d. – 18 val.
Vieta

vasario 6 d. – Vaikų ir jaunimo literatūros skaitykla;
vasario 8 d. – Renginių erdvė, III a.

Dalyvavimas

vasario 6 d. registracija moksleivių grupėms adresu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
vasario 8 d. registracija suaugusiesiems Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Partnerė telekomunikacijų bendrovė „Telia Lietuva“
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“