Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. vasario 13 d.

Vasario 13 d.: diskusija „Lietuva: ateinantys 100 metų“

Tarptautinių profesionalų tinklas „Global Lithuanian Leaders“ (GLL), advokatų kontora „Triniti“ ir portalas Lrt.lt tęsia diskusijų „Lietuva kubu“​ ciklą ir pradeda jau ketvirtą sezoną. Ir toliau ieškosime pokalbių temų, vertų mokslo ir gyvenimiškos patirties pagrįstų vertybinių argumentų, drauge stengsimės surasti sprendimus, reikalingus rytojaus Lietuvai. Į diskusijas kviesime įvairių pažiūrų žmones, mokysimės vieni kitų klausytis, kad galėtume pateikti išmanias išeitis.

Vasario 13 d. kviečiame padiskutuoti tema „Lietuva: ateinantys 100 metų“. Šįkart aptarsime, kokie pokyčiai laukia Lietuvos per ateinantį šimtmetį. Taip pat kelsime klausimus, ar Lietuva gali turėti aiškią viziją ir misiją, kaip atrodo valstybė, turinti viziją, ir, be abejo, ieškosime atsakymų į juos.

Renginyje dalyvaus interneto plėtros Lietuvoje pradininkas prof. habil. dr. Adolfas Laimutis Telksnys, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos generalinis direktorius prof. dr. Renaldas Gudauskas ir Europos Parlamento narys Antanas Guoga. Konkrečių išvadų link ves verslo teisės advokatų kontoros „Triniti“ vadovaujantysis partneris Linas Sabaliauskas.

Trumpai apie renginį

Data
vasario 13 d.
Laikas
18 val.
Vieta
Renginių erdvė, III a.
Trukmė
2 val.
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook
Stebėkite tiesioginė transliaciją
per Lrt.lt