Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. kovo 5 d.

Kovo 5 d.: klasikinės muzikos koncertas

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kviečia į nuotaikingą klasikinės vokalinės muzikos koncertą. Melomanams populiarių operų arijas dovanos solistė Edita Biliūtė (sopranas) ir Vincenzo De Martino (fortepijonas). Edita Biliūtė yra Vytauto Didžiojo universiteto Muzikos akademijos atlikimo meno (koncertinių žanrų dainavimo) magistrė. Nuo 2009 m. koncertuoja kaip solistė, dalyvauja meistriškumo kursuose. Vincenzo De Martino yra Giovanni Pierluigi da Palestrina (Italija) muzikos konservatorijos absolventas. Šiuo metu studijuoja Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje meno doktorantūroje, prof. Jurgio Karnavičiaus fortepijono klasėje. Pianistas V. de Martino yra tarptautinių konkursų laureatas, užsiima aktyvia koncertine veikla.

Programoje skambės arijos iš W. A. Mozarto, A. Dvořáko, N. Rimskio-Korsakovo, V. Bellini, G. Rossini, G. Puccini operų, taip pat pianisto atliekami S. Vainiūno, M. Ravelio kūriniai.

Sakoma, kad muzika – tai skambantys pasauliai ir jausmai, kurie pasiekia sielos gelmes ir sustabdo laiką. Muzikai nereikia žodžių, ją tereikia išgirsti. Laukiame jūsų koncerte.

Trumpai apie koncertą

Data kovo 5 d.
Laikas 17.30 val.
Vieta Muzikavimo erdvė, V a.
Trukmė 1 val.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“