Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. balandžio 12 d.

Balandžio 12 d.: knygos „Laimės svarstyklės“ pristatymas

Leidykla „Alma littera“ ir Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka maloniai kviečia į psichologės Genovaitės Petronienės knygos „Laimės svarstyklės“ pristatymą-paskaitą apie asmeninės laimės paradoksus.

Ar dažnai jus kankina mintys, kad pernelyg aukojatės dėl kitų, išdalijate visą širdį? Negalite suprasti, kodėl darbe plušate nepakeldamas galvos, o kolegą, trimituojantį apie savo triūsą, viršininkai nešioja ant rankų? Ar kankinatės būdami su kitu žmogumi ir dvejojate, ar jums nebūtų geriau vienam? O gal jūs pernelyg santūrus, kupinas baimių ir nežinote, kaip jų atsikratyti?


Ši knyga – užburiantis savęs pažinimo žaidimas, nuaustas iš autorės pacientų istorijų ir apžvalgų, raginančių išdrįsti abejoti savimi ir priimti savo klaidas, nes tik taip leisime įvykti tikriems pokyčiams.

Knygos autorė ­– psichologė psichoterapeutė, psichologijos seminarų lektorė G. Petronienė turi per dvidešimt metų praktinio darbo patirties ir tikina, kad „daug svarbiau yra būti ne sėkmės lydimu žmogumi, o žmogumi, kuris patyręs daug visokių bėdų ir žino, kaip iš jų išsikapstyti. Toks žmogus yra išmintingas, jis gali padėti ir sau, ir kitiems.“

Renginį veda psichologai Genovaitė Petronienė ir  Andrius Jančiauskas, dainuoja alternatyviosios muzikos atlikėja Miglė Vilčiauskaitė-Migloko.

Laukiame Nacionalinėje bibliotekoje.

Trumpai apie renginį

Data
balandžio 12 d.
Laikas
18 val.
Vieta
Konferencijų salė, V a.
Dalyvavimas
įėjimas laisvas
Trukmė
2 val.
Partneriai
leidykla „Alma littera“
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“;