Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. balandžio 27 d.

Balandžio 27 d.: „Renkuosi mokyti!“ sėkmės istorijos mokyklose

Prieš dešimt metų Lietuvoje buvo pradėta įgyvendinti unikali programa „Renkuosi mokyti!“, skatinanti geriausius Lietuvos aukštųjų mokyklų absolventus tapti mokytojais šalies mokyklose. Per šį laikotarpį mokytojo darbą išbandė 118 jaunų žmonių. Po dvejus metus jie dirbo 78 mokyklose visoje Lietuvoje ir pasiekė daugiau nei 26 tūkst. mokinių. Septintoji „Renkuosi mokyti!“ mokytojų karta baigia savo antruosius metus mokyklose. Kaip jiems sekėsi megzti ryšį su mokiniais ir bendradarbiauti su kitais mokytojais, sudominti vaikus savo dalyku klasėje ir už jos ribų?  Įkvepiančių istorijų popietė vyks Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje. Išgirsime jaunųjų mokytojų sėkmės istorijas, kalbėsime apie tai, kas svarbu, šviesu ir pozityvu Lietuvos mokyklose.

Susitikimo programoje projektų, vykdomų mokyklose, ekspozicija, septintosios „Renkuosi mokyti!“ kartos prisistatymas, net keturios diskusijos aktualiomis temomis: mokytojas-mokytojui: bendruomenės svarba; mokomės kitaip: kiek gali prasiplėsti klasės sienos; ryšys su mokiniais: kaip jį užmegzti ir išlaikyti; iš pirmų lūpų: mokiniai apie mokyklą. Junkitės, dalyvaukite.

Lauksime jūsų, savo dalyvavimą prašome patvirtinti registruojantis.

Programa „Renkuosi mokyti!“ yra pasaulinio tinklo „Teach For All“ narė. „Teach For All“ vienija panašias programas 47 valstybėse visame pasaulyje. Pagrindinė šių programų misija – sudaryti sąlygas visiems vaikams gauti kuo geresnį išsilavinimą, nepaisant socialinių barjerų.

Trumpai apie renginį

Data balandžio 27 d.
Laikas 13 val.
Vieta Renginių erdvė, III a.
Dalyvavimas būtina registracija
Trukmė 2,5 val.
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“