Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. balandžio 24 d.

Balandžio 24 d.: „TEDxVilniusLive“ – konferencijos „TED 2018“ sesijos peržiūra

Praeitą savaitę Vankuveryje (Kanada) vykusioje kasmetinėje TED konferencijoje savo atradimais ir idėjomis pasidalino daugiau negu šimtas pranešėjų – visuomenės aktyvistų, mokslininkų, verslininkų bei menininkų. Pasaulyje jau pažįstamas TED konferencijos formatas kviečia ir auditoriją aktyviai įsitraukti į diskusijas, per pertraukas ir kontaktų sesijose dalintis išgirstomis ir savo pačių atsineštomis idėjomis.

„TEDxVilnius“ komanda kviečia susipažinti su viena stipriausių renginio sesijų, nagrinėjančia žmogiškumo, dirbtinio intelekto ir kultūrų sąsajas (Session 8: Insanity. Humanity). Jos dalyviai: Jamesas Bridle’as, menininkas, rašytojas, Yasmin Green, mokslinių tyrimų ir plėtros vadovė, Elizabeth Streb, techninės įrangos architektė, išradėja, Emily Levine, filosofė-komikė, Kevinas Fransas, dirbtinio intelekto tyrėjas, Dylanas Marronas, rašytojas, atlikėjas, Frances Frei, Harvardo verslo mokyklos technologijų ir veiklos valdymo profesorė.

18.00 val. – atidaromos durys
18.00–18.30 val. – registracija
18.30–20.30  val. – sesijos peržiūra*

*Sesiją stebėsime anglų kalba.

TED (angl. „Technology Entertainment Design“) – tai kasmetinė konferencija, kurios organizatoriai savo misiją apibrėžia šūkiu „Idėjos, vertos platinimo“. Atrinktos geriausios konferencijos kalbos yra nemokamai publikuojamos vaizdo įrašais TED tinklalapyje. Pasaulyje TED prasidėjo 1984 m. kaip konferencija, skatinanti technologijų, pramogų ir dizaino suartėjimą. Laikui bėgant temų apimtis plėtėsi, tačiau formulė liko ta pati: sukviesti ryškiausius pasaulio mąstytojus ir visuomenės veikėjus ir suteikti jiems keturias dienas ugningos stimuliacijos. Rezultatas? Netikėti sąryšiai. Nuostabios įžvalgos. Įkvepiančios kalbos.

Daugiau apie „TED 2018“ konferenciją rasite čia ›

Trumpai apie renginį

Data balandžio 24 d.
Laikas 18 val.
Vieta Konferencijų salė, V a.
Dalyvavimas renginys nemokamas, bet privaloma registruotis čia ›
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“