Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. gegužės 12 d.

Gegužės 16 d.: paskaita „Mano vaiko amžius – ypatingas!“

Kelias nuo gimimo iki tapimo suaugusiu žmogumi yra ilgas procesas, kuriame labai svarbus artimiausių žmonių – mamos ir tėčio – vaidmuo. Kaip šalia esantiems suaugusiesiems kurti patikimą santykį su vaikais, kokios savybės ypač aktyviai formuojasi tam tikrame amžiaus tarpsnyje ir kaip jų neužslopinti, leisti joms skleistis? 

Paramos vaikams centro psichologė, „Tėvų linijos“ koordinatorė Jūratė Baltuškienė paskaitoje „Mano vaiko amžius – ypatingas!“ atsakys į šiuos klausimus, aptars, kas būdinga kiekvienam amžiaus tarpsniui, pateiks rekomendacijų, kaip tėvams elgtis konkrečiose situacijose, kad vaikas mokytųsi pasitikėti savimi ir kitais, augtų savarankiškas, iniciatyvus, suprastų savo jausmus ir mokėtų juos saugiai reikšti, jaustųsi vertingas ir reikalingas. 

Paskaita – projekto „Kompleksinių paslaugų teikimas šeimai Vilniaus mieste“ dalis, finansuojama Europos socialinio fondo lėšomis. Ji skirta tėvams, įtėviams, globėjams, seneliams ir visiems, kam aktualu, kaip kurti saugų santykį su vaiku įvairiais amžiaus tarpsniais. 

Norinčius dalyvauti prašome užpildyti registracijos formą. Registracija galima iki gegužės 14 d.

Atvykus į paskaitą, visiems klausytojams reikės užpildyti dalyvio apklausos anketą.

Trumpai apie renginį

Data gegužės 16 d.
Laikas 17.30 val.
Vieta Konferencijų salė, V a.
Trukmė 2 val.
Dalyvavimas būtina registracija
Daugiau informacijos www.pvc.lt ir socialiniame tinkle „Facebook“