Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. gegužės 9 d.

Gegužės 9 d.: diskusija „Teisingumas Lietuvoje: ar piliečiai jį jaučia?“

„Globalios Lietuvos lyderiai“ kartu su advokatų kontora TRINITI kviečia diskutuoti aktualia tema. Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje vyksiančioje aštuntoje šio sezono diskusijoje stengsimės atsakyti į klausimą: kodėl Lietuvoje jaučiamas bendras neteisybės jausmas? Kodėl lietuviai menkai pasitiki valstybe ir jos institucijomis? Kas už tai atsakingas? Ką turėtume padaryti kiekvienas, kad pokyčiai taptų matomi ar juntami?

Diskusijoje dalyvaus Rimvydas Norkus – Lietuvos Aukščiausiojo Teismo pirmininkas; Ignas Vėgėlė – Lietuvos advokatūros Advokatų tarybos pirmininkas; dr. Rūta Žiliukaitė – sociologė, Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto Sociologijos ir socialinio darbo instituto direktorė; Dalius Kaveckas ­– Norvegijos-Lietuvos pramonės ir prekybos rūmų valdybos narys.

Diskusijos vedėjas – Linas Sabaliauskas, verslo teisės advokatų kontoros TRINITI vadovaujantysis partneris.

Po diskusijos žiūrovai turės progą užduoti aktualių klausimų prelegentams, o negalintys atvykti galės stebėti tiesioginę transliaciją LRT.lt portale.  

Kviečiame registruotis ir dalyvauti.

Diskusijų ciklas „Lietuva3“ – tai tarptautinio lietuvių profesionalų tinklo „Global Lithuanian Leaders“ (GLL), advokatų kontoros TRINITI ir LRT.lt iniciatyva, kuria siekiama suburti sėkmės Lietuvoje ir užsienyje pasiekusius įvairių sričių profesionalus, ekspertus ir pasiremiant jų žiniomis ir praktika prisidėti prie intelektualios, vieningos ir sėkmingos Lietuvos kūrimo.

Trumpai apie renginį

Data gegužės 9 d.
Laikas 18 val.
Vieta Renginių erdvė, III a.
Dalyvavimas būtina registracija
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“