Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. gegužės 22 d.

Gegužės 22 d.: kūrybinio rašymo pamoka su Egle Ramoškaite

Kiekvienas iš mūsų išgyvename tokių istorijų, kurias verta papasakoti. Kaip tas istorijas išdėlioti lape? Nuo ko pradėti rašyti, kai turi idėją? Nuo ko pradėti, kai galva visiškai tuščia, o taip norisi rašyti?

Visus tuos, kuriems kyla tokių ir panašių klausimų, kurie nori išmokti rašyti taip, kad ir kitiems būtų įdomu skaityti, kviečiame į kūrybinio rašymo pamoką. Edukacinį renginį ves tekstų kūrėja Eglė Ramoškaitė, jau išleidusi pirmąjį romaną „Tarp Gyvenimo ir Vilties: tam, kuris supranta“, skirtą paaugliams.

Pamokoje autorė atskleis ne tik kūrybinio rašymo paslaptis, kurias pati jau yra perpratusi, bet ir papasakos apie savo pirmosios knygos kūrimo procesą. Susitikime bus pristatyta ir autorės knyga „Tarp Gyvenimo ir Vilties: tam, kuris supranta“. Nors romanas pasirodė dar visai neseniai, tačiau skaičiusiųjų jau yra teigiamai įvertintas kaip labai įtraukiantis ir verčiantis susimąstyti apie žmogaus laikinumą, gyvenimo trapumą, aplinkos įtaką jauno žmogaus pasauliui.

Ši kūrybinio rašymo pamoka skirta 9–12 klasių mokiniams, tačiau kviečiami visi skaitantys, rašantys ir svajojantys parašyti knygą.

Mūsų renginių kambaryje vietų skaičius ribotas, tad apie dalyvavimą prašytume pranešti el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Pamokoje reikės atlikti rašymo užduotis, todėl prašome dalyvių atsinešti ant ko ir kuo rašyti.

Trumpai apie renginį

Data gegužės 22 d.
Laikas 16 val.
Vieta Vaikų ir jaunimo literatūros departamentas, I a.
Trukmė apie 1,5  val.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“