Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. liepos 19 d.

Liepos 19 d.: „Oro pagalvės“ pristato animacijos dirbtuves „Daina – tada ir dabar“

Visi užaugome kone kasdien žiūrėdami animacinius filmukus. Jų herojai ir istorijos nukelia į fantazijų ir stebuklų pasaulį. O ar norėtumėte pabandyti sukurti animacijos magiją patys? Nacionalinė biblioteka ir kūrybininkų kompanija „Oro pagalvės“ kviečia į profesionalaus videomeno kūrėjo Mindaugo Arlinsko stop-motion animacijos dirbtuves.

Įkvėptas senosios phenakistoscope technikos, menininkas sukūrė originalų būdą, kaip paveikslėlius paversti judančiu vaizdu ir čia pat pamatyti rezultatą. Toks animacijos būdas įdomus ir vaikams, ir suaugusiems. Menininkas M. Arlinskas trumpai pristatys animacijos istoriją ir principus, klausydami muzikos, dirbtuvių dalyviai sugalvos trumpus siužetus ir piešdami judesio seką sukurs savo animaciją. Nupieštas istorijas dalyviai iš karto pamatys televizoriaus ekrane.

Kviečiame pradinių klasių moksleivius ir jų tėvelius. Registruokitės el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., dalyvaukite ir asmeniškai patirkite animacijos kūrimo džiaugsmą ir magiją.

Trumpai apie edukacines dirbtuves

Data
liepos 19 d.
Vieta
Meno erdvė, V a.
Laikas
16 val.
Dalyvavimas
registracija: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Trukmė
1.30 val.
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“