Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. liepos 25 d.

Liepos 25 d.: susitikimas su fotografu Mariumi Jovaiša, projektas „We Connect Lithuania“

Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje diasporos jaunimo stažuočių Lietuvoje programos „We Connect Lithuania“ dalyviai susitiks su fotografu Mariumi Jovaiša. Susitikime projekto dalyviai bus supažindinami su fotografo sukurta ir netrukus pasaulį išvysiančia antra knygos „Neregėta Lietuva“ dalimi, kurioje stengiamasi perteikti modernią, inovatyvią, šiandienos Lietuvą.

„We Connect Lithuania“ – tai stažuočių ir modernios Lietuvos pažinimo programa, skirta užsienyje gimusiems ir užaugusiems lietuviams. Ši programa suteikia studentams galimybę įgyti profesinės patirties lyderiaujančiose įmonėse Lietuvoje, viešajame sektoriuje, nevyriausybinėse organizacijose ir inovatyviose startuoliais vadinamose bendrovėse. Programos tikslas ne tik sudaryti sąlygas įgyti patirties ir žinių profesinės praktikos metu, bet taip pat leisti diasporos jaunimui pajusti autentišką, modernią Lietuvą.

Fotografo M. Jovaišos naujoji knyga, kuri bus išleista šį rudenį, parodo šalį trimis skirtingais kampais: kaip atrodo mūsų kraštas, kokį reikšmingą paveldą atsinešame iš praeities ir kokią ateitį siekiame sukurti.  Autorius publikuoja tokias nuotraukas,  kurios „užkabina“ ir pažadina norą labiau domėtis Lietuva, jos žmonėmis ir pasiekimais.

Renginys vyks anglų kalba ir yra skirtas projekto „We Connect Lithuania“ dalyviams, tačiau yra laukiami visi, kurie žavisi šiandienos Lietuva ir jos ateities vizija.

Trumpai apie renginį:

Data liepos 25 d.
Laikas 18.30 val.
Vieta Meno erdvė, V a.
Trukmė 1,5 val.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“
Organizatoriai VšĮ „Global Lithuanian Leaders“
Svarbu renginys vyks anglų kalba