Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. rugpjūčio 25 d.

Rugpjūčio 27 d.: sveikos gyvensenos ir fizinio aktyvumo seminaras

Taip norisi išsimiegoti, valgyti tik sveiką maistą ir sportuoti. Tačiau ką daryti, jei vis pritrūkstame tam laiko? Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka, Vilniaus miesto sporto sąjunga (VMSS) kartu su Psichologijos ir mokymų centro specialistu Tomu Černiausku sako – viską galima pakeisti! Tereikia pradėti nuo vienos sveikai suplanuotos dienos.

Visus, besidominčius sveika gyvensena, asmeniniu augimu, norinčius tobulėti ir daugiau žinoti, kviečiame į seminarą. Sveikos gyvensenos ir fizinio aktyvumo seminaras skiriamas įvairaus amžiaus žmonėms. Pagrindinės renginio temos – sveika mityba, sportas, emocijų valdymas.

 Susitikimo tikslas – pasidalinti žiniomis apie visuminę sveikatos sampratą, paskatinti rinktis sveiką gyvenimo būdą, išsiugdyti sveikatai naudingų  įpročių, nuostatų ir atsakomybę už savo sveikatą. Gauta informacija padės geriau suprasti savo kūną ir jo reakcijas į stresą, išgirsite vertingų praktinių specialisto įžvalgų. Sveika gyvensena – raktas į geresnės kokybės gyvenimą.

Ko mes linkime sau ir mylimiausiems žmonėms kiekvieno gimtadienio proga? Sveikatos! Ir ne veltui, juk tai svarbiausias ir esminis kiekvieno žmogaus gyvenimo variklis.

Susitikime seminare.

Trumpai apie renginį

Data rugpjūčio 27 d.
Laikas 18 val.
Vieta Renginių erdvė, III a.
Trukmė 1 val.
Dalyvavimas Įėjimas laisvas
Daugiau informacijos www.vmss.lt ir socialiniame tinkle „Facebook“