Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. rugpjūčio 26 d.

Rugpjūčio 27–31 d.: studentų darbų ekspozicija „Išmanusis miestas IV“

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kviečia apsilankyti studentų darbų, sukurtų įgyvendinant projektą „Išmanusis miestas IV“, parodoje.

Nacionalinis projektas „Išmanusis miestas IV“ didžiuodamasis pristato gabiausių Lietuvos aukštųjų mokyklų architektūros, urbanistikos, statybos, kraštovaizdžio ir kūrybinių industrijų specialybių studentų darbus, skirtus rajonų savivaldybėms.

Įgyvendinant projektą „Išmanusis miestas IV“, skatinama kultūrinės veiklos sklaida Lietuvos regionuose, siekiama, kad žmonių gyvenimas čia gerėtų. Projekto idėja – identifikuoti problemines viešąsias erdves ir prisidėti sprendžiant opias socialines problemas, taip pat paakinti jaunimą imtis kūrybinės veiklos.

Vienas pagrindinių projekto tikslų – siekis, kad žmonės gerai jaustųsi savame mieste, o drauge ir visoje Lietuvoje. Todėl projekto suburti jauni ir talentingi žmonės aktyviai kūrė naujus miestų „veidus“, siekdami atgaivinti apmirusį regionų kultūrinį gyvenimą. O kokie yra tos kūrybos rezultatai, pamatysime studentų darbų parodoje „Išmanusis miestas IV“.

Ekspoziciją galima aplankyti iki rugpjūčio 31 dienos.

Trumpai apie parodą

Data rugpjūčio 27–31 d.
Vieta laiptai į III a. atrijų.
Dalyvavimas  įėjimas laisvas
Organizuoja UAB „Structum projektai“