Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. rugsėjo 4 d.

Rugsėjo 6–7 d.: konferencija „What‘s Next in Music?“

Lietuvos ir užsienio šalių muzikos ir susijusių kūrybinių industrijų mėgėjai, profesionalai kviečiami susiburti Lietuvos muzikos verslo asociacijos organizuojamoje konferencijoje „What‘s Next in Music?“, kuri vyks Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje. Konferencijoje bus pristatytos muzikos pasaulio aktualijos ir perspektyviausios jaunos grupės.

Jau kelerius metus vykstančio festivalio „What‘s Next in Music?“ tikslas – Lietuvos muzikos rinkos plėtra ir švietimas, tad kiekvienais metais pristatoma tai, kas aktualu būtent mūsų šalies rinkai bei atlikėjams. Šiais metais dvi dienas trunkančioje konferencijoje pranešimus skaitys ir apie muzikos ateitį diskutuos daugiau nei 40 pranešėjų. Renginyje dalyvaus didžiausių festivalių, įrašų kompanijų, muzikos ir vadybos agentūrų atstovai iš Anglijos, Vokietijos, Kroatijos, Suomijos, Pietų Korėjos, Kinijos ir kitų, iš viso net 14 užsienio šalių.

„Konferencijos metu kartu su užsienio ekspertais nagrinėjame Lietuvos muzikos rinkos problemas, aktualijas ir perspektyvas. Džiaugiuosi, kad šiemet į Vilnių atvykti prisikalbinome kinų festivalio „Silk Road“ atstovus, su kuriais Lietuvos muzikos verslo asociacija dar šį pavasarį Šanchajuje pasirašė bendradarbiavimo sutartį. Taip pat itin svarbus svečias šiais metais bus Davidas J. Pichilingis – Jungtinės Karalystės įmonės „Modern Sky“ vadovas, festivalių „Liverpool Sound Xity“ Liverpulyje ir „Sound of the Xity“ Pekine organizatorius“, – teigia Lietuvos muzikos verslo asociacijos vadovas Vaidas Stackevičius.

Visi, kurie mėgsta gerą muziką ir domisi muzikos pasaulio aktualijomis, yra laukiami Nacionalinėje bibliotekoje rugsėjo 6–7 dienomis.

Pristatomasis festivalio vaizdo klipas:

Trumpai apie renginį

Data rugsėjo 6–7 d.
Laikas

rugsėjo 6 d. 11–18 val. (registracija nuo 10 val.)
rugsėjo 7 d. 11–18 val. (registracija nuo 10 val.)

Vieta Konferencijų salė, V a.
Dalyvavimas

dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis čia › 
(bus galimybė užsiregistruoti ir vietoje)

Organizatoriai Lietuvos muzikos verslo asociacija
Partneriai Nacionalinė biblioteka, Lietuvos kultūros taryba, Lietuvos kultūros institutas, Šiaurės ministrų tarybos biuras Lietuvoje, Vilniaus miesto savivaldybė, „Loftas fest“, klubas „Tamsta“, „Bosanova“, „lrytas.lt“, „Corner hotel“, „JCDecaux“, ETEP, „Estravel“, „Caffeine“
Daugiau informacijos

socialiniame tinkle „Facebook“ ›
www.wnim.lt