Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. rugsėjo 21 d.

Rugsėjo 21 d.: didžioji tarptautinių studijų paroda „Study the World“

Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje antrą kartą šalyje organizuojamoje didžiojoje tarptautinių studijų parodoje „Study The World“ – geriausios aukštosios mokyklos, trumpalaikės akademinės programos moksleiviams, Jungtinės Karalystės, Ispanijos, JAV, Kanados koledžai ir universitetai.

Renginyje galėsite akis į akį pabendrauti su užsienio mokslo įstaigų atstovais ir sužinoti, kaip pasiruošti stojamiesiems egzaminams, kaip pateikti paraišką, kaip parašyti gerą rekomendacinį laišką, kaip gauti stipendiją, ką apskritai reikia žinoti ir kaip pasiruošti studijoms užsienyje. Be to, iš pirmų lūpų išgirsite jau studijuojančių užsienyje lietuvių patirtis ir atsakymus į jums rūpimus klausimus.

Didžioji tarptautinių studijų paroda – tai švietėjiškas, nemokamas, edukacinis renginys, pristatomas plačiai visuomenės daliai – gimnazistams ir jų tėveliams, studentams, pedagogams. Parodos tikslas yra šviesti ir informuoti Lietuvos moksleivius, jų tėvus, mokytojus apie galimybes pasirinkti jiems tinkamiausias mokymo įstaigas užsienyje, sužinoti daugiau apie aukštojo mokslo galimybes užsienio šalyse, puoselėti kultūrų ir kalbų įvairovę, skatinti mokytis kalbų mokyklose, universitetuose ir siekti įgyti išsilavinimą tarpkultūrinėje aplinkoje.

Trumpai apie renginį

Data rugsėjo 21 d.
Laikas 10 val.
Vieta Renginių erdvė, III a.; Meno erdvė, V a.; atrijus, III a.
Trukmė 8 val.
Dalyvavimas nemokamas, tačiau dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis čia ›
Organizatoriai VšĮ „American English School“ (AMES)
Partneriai ir rėmėjai Nacionalinė biblioteka, Vilniaus miesto savivaldybė, Klaipėdos miesto savivaldybė, „Wake Inn“, „Water Inn“, Klaipėdos pedagogų švietimo ir kultūros centras, Lietuvos karjeros specialistų asociacija
Daugiau informacijos

socialiniame tinkle „Facebook“ ›
renginio organizatoriaus svetainėje ›