Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. rugsėjo 6 d.

Pirmą kartą Nacionalinėje bibliotekoje prasidėjo „What‘s Next in Music?“ konferencija

Rugsėjo 6 d. Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje prasidėjo konferencija „What‘s Next in Music?“, kurioje žiniomis dalinasi ir dar neatrastų mūsų šalies muzikinių talentų ieško profesionalai iš Europos ir Azijos. Dvi dienas trunkančioje konferencijoje pranešimus skaitys ir apie muzikos ateitį diskutuos daugiau nei 40 pranešėjų.

Sveikinimo žodį konferencijos atidarymo metu tarė Nacionalinės bibliotekos generalinis direktorius prof. dr. R. Gudauskas. „Džiugu, kad konferencija vyksta bibliotekoje, kuri yra šios iniciatyvos partnerė. Mums yra aktuali renginio tema, nes bibliotekoje yra Muzikos ir vizualių menų skaitykla, muzikavimo erdvės ir moderni garso įrašų studija, vyksta koncertai, sukurtos visos sąlygos išskleisti kūrybos sparnus. Vis daugiau žmonių šiose erdvėse lavina savo gebėjimus ir stiprina žinias, taip prisidėdami prie šalies švietimo ir  kultūros raidos.“

„What‘s Next in Music?“ tikslas – Lietuvos muzikos rinkos plėtra ir švietimas, tad kiekvienais metais renginyje yra kalbama apie tai, kas aktualu būtent mūsų šalies rinkai ir atlikėjams.

Konferencijos vaizdo įrašus galite peržiūrėti čia ›

Daugiau nuotraukų ›