Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. spalio 2 d.

Spalio 12 d.: edukacinis renginys šeimai „Išmokykime vaikus tinkamai rūpintis žaislais“

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kartu su Elektronikos platintojų asociacija (EPA) kviečia visus tėvelius su vaikais ir jų mėgstamais bei neveikiančiais elektronikos žaislais apsilankyti dirbtuvėse PATS SAU. Renginys skirtas vaikams lavinti, bus aiškinama, kodėl reikia saugoti žaislus, nereikalingus – padovanoti, sugadintus – pataisyti arba išmesti į jiems skirtus specialius konteinerius.

Edukacijose vaikų lauks:

  • meistrai, kurie įvertins atsineštų sugedusių elektroninių žaislų būklę;
  • elektroninių žaislų mainų zona;
  • iliustruotos istorijos vaikams apie rūšiuojamų elektroninių žaislų amžiną gyvavimą pristatymas su psichoterapeutu Linu Slušniu ir iliustruotoja Eidvile Viktorija Buožyte.

Taip pat renginio metu bus galima išmesti smulkiąją elektroninę techniką (elektroninius žaislus, mobiliuosius telefonus ir kt.) į specialią smulkiųjų elektronikos atliekų dėžę.

Renginys nemokamas ir rekomenduojamas vaikams nuo 3 iki 7 metų. Reikalinga išankstinė rezervacija el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba tel. +370 6785 8584.

Trumpai apie renginį

Data spalio 12 d.
Laikas 10 val.
Vieta dirbtuvės PATS SAU, I a.
Trukmė 4 val.
Dalyvavimas dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Organizatoriai Nacionalinė biblioteka, EPA
Partneriai „IC BALTIC“
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“ ›