Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. lapkričio 21 d.

Lapkričio 21 d.: knygos „Motinystės kelias“ pristatymas

Sigitos Valevičienės knyga „Motinystės kelias“ – naujas ir kitoks žvilgsnis į svarbiausias moters gyvenimo transformacijas, susijusias su pirmosiomis mėnesinėmis, nėštumu, gimdymu, tapimu mama ir močiute. 

Jautriai ir atsakingai, pasiremdama savo ir savo klienčių patirtimi, autorė ieško atsakymų, kas šiuose nuo žmonijos pradžios vykstančiuose išbandymuose yra aktualu šiuolaikinei merginai ar moteriai ir kaip tai pereiti sklandžiai, harmoningai ir sveikai. Tai ne tik specialistės, bet ir talentingos moters, keturių vaikų mamos, kūrėjos parašyta knyga.

„Knygos pristatymas Nacionalinėje bibliotekoje atviras visiems, norintiems geriau ir nuodugniau suvokti mergaites, merginas, moteris. Ateikite, jei ruošiatės tapti mama. Jei auginate dukrą. Jei esate močiutė. Jei norite geriau suprasti save ir savo patyrimą, šeimos istoriją. Jei esate psichologas, akušerė ar mokytojas“, – į knygos pristatymą kviečia autorė. 

Renginio moderatorė – literatūrologė Vitalija Pilipauskaitė-Butkienė, viešnia – aktorė, radijo laidų vedėja Kristina Savickytė-Damanskienė.

S. Valevičienė – keturių vaikų mama, jungiškosios krypties psichologė. Gilinasi į nėštumo, motinystės temą. Škotijoje baigė dulų ir hipnogimdymų mokymus. Ruošia poras gimdymui ir motinystei. Konsultuoja besilaukiančias ir pagimdžiusias moteris. Sigita tiki, kad motinystė yra transformuojanti moters kelionė, kuri skatina kurti ryšį ne tik su vaikeliu, bet ir su pačia savimi. 

Trumpai apie renginį

Data lapkričio 21 d.
Laikas 18 val.
Vieta Renginių erdvė, III a.
Trukmė 1,5 val.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“