Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. lapkričio 22 d.

Lapkričio 22 d.: fotoprojekto „Lietuva ir mes“ elektroninės albumo versijos pristatymas

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kviečia plačiąją visuomenę į fotografijų albumo „Lietuva ir mes“ elektroninės versijos pristatymą. Tai lyg viso nacionalinio fotoprojekto „Lietuva ir mes“, kurio galutinis tikslas – spausdintinis monumentalus dokumentinis-meninis albumas su niekur ir niekada nepublikuotomis projekto dalyvių fotografijomis, pusiaukelė. Kartu projekto organizatoriai pristatys ne tik dalyvių nuotraukas, bet ir įkvepiančius, verčiančius susimąstyti interviu.

Šis albumas – tai gyvas mūsų šalies ir joje kuriančių, dirbančių bei ją atrandančių piliečių gyvenimo ir veiklos atspindys. Tai – pavyzdys jaunajai kartai, kad savo tikslų ir svajonių galima sėkmingai siekti būtent gimtoje šalyje, Lietuvoje.

Nuoširdžiai kviečiame dalyvauti žengiant šį mums itin svarbų projekto įprasminimo žingsnį.

Renginio tema ­– Lietuva ir mes: čia ir dabar. Numatomi diskusijos dalyviai: Lietuvos Respublikos Vyriausybės kancleris Algirdas Stončaitis, Nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatai istorikas prof. dr. Alfredas Bumblauskas ir fotomenininkas Algimantas Aleksandravičius, TV3 televizijos generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė, prodiuseris Gytis Daugėla.

Renginio moderatorius – aktorius Gintaras Mikalauskas.

Trumpai apie renginį

Data lapkričio 22 d.
Laikas 14 val.
Vieta Renginių erdvė, III a.
Trukmė 1,5 val.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Organizatorė VšĮ „Tikra produkcija“
Daugiau informacijos www.lietuvairmes.lt ir socialiniame tinkle „Facebook“