Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. gruodžio 4 d.

Gruodžio 4 d.: Ilonos Ežerinytės knygos „Skiriama Rivai“ pristatymas

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kviečia į ketvirtosios Ilonos Ežerinytės knygos „Skiriama Rivai“ sutiktuves. Nuobodulys, motyvacijos trūkumas, neįgyvendintos tėvo svajonės – būtent tai kamuoja keturiolikmetį Dovą. Beviltišku, išlepusiu paaugliu nusivylęs tėvas sulaukia netikėto pasiūlymą – Vyriausiasis Dirigentas pasiūlo keistą kūrinį, kurio nepavyko sugroti niekam per šimtą metų. Bandydamas įminti natų paslaptį tėvas kartu su sūnumi leidžiasi į kelionę laiku.

I. Ežerinytė – trijų prestižinių Lietuvos vaikų literatūros premijų laureatė, literatūros konkursų laimėtoja ir nominantė, Tarptautinės vaikų ir jaunimo literatūros asociacijos (IBBY) narė, kūrybinio rašymo mokytoja. Naujoje knygoje – apysakoje paaugliams „Skiriama Rivai“ susipina dabartis ir praeitis, fantazija ir realybė, lyrinės istorijos ir detektyvo elementai. Pasakojimą paįvairina kompozitoriaus Gedimino Kalino muzikinės iliustracijos, pasiekiamos išmaniaisiais įrenginiais.

Knygos pristatyme Nacionalinės bibliotekos Muzikavimo erdvėje, V a. dalyvaus autorė I. Ežerinytė ir kompozitorius G. Kalinas. Renginį moderuos Nacionalinės bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros departamento Tyrimų ir skaidos skyriaus vadovė Inga Mitunevičiūtė. Kviečiame susipažinti su naująja knyga ir pasiklausyti originalios muzikos.

Trumpai apie renginį

Data gruodžio 4 d.
Laikas 18 val.
Vieta Muzikavimo erdvė, V a.
Trukmė 1,5 val.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“ ›