Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2018 m. gruodžio 14 d.

Kalėdinių leidinių rinkinys Muzikos ir vizualiųjų menų skaitykloje

Kviečiame Muzikos ir vizualiųjų menų skaitykloje pasinerti į švenčių laukimo nuotaiką ir atrasti kalėdinius leidinius. Čia vienoje vietoje – knygos, vinilinės plokštelės, giesmių ir dainų natos šventinei nuotaikai sau ar savo artimiesiems sukurti.

Norintys išsamiau sužinoti apie skirtingų šalių Kalėdų šventimo tradicijas, prakartėlių vaizdavimą mene ar Kalėdų eglutės puošimą, galės pavartyti knygas su puikiomis istorinėmis iliustracijomis lietuvių ir anglų kalbomis.

Kalėdiniai dirbiniai, dekoracijos, dovanų gamyba, tradiciniai receptai, šeimos žaidimai, rankdarbiai, šventinis žvakių komponavimas, kvapų derinimas ar net Kūčių ir Kalėdų burtai – knygos šiomis temomis pravers mėgstantiems kurti dovanas ir šventinę nuotaiką savo rankomis.

Iš kalėdinės muzikos natų, tarp kurių dainelės vaikams, klasikiniai ir džiazo fortepijoninės muzikos kūriniai, choro giesmės, dainos, pasakos ir eilėraščiai, galėsite groti Muzikos ir vizualiųjų menų skaitykloje arba iš anksto rezervavę vietą Muzikavimo erdvėje.

Laukiame Jūsų Muzikos ir vizualiųjų menų skaitykloje, kurioje galite atsiversti šventiškai nuteikiančius leidinius, groti kalėdinę muziką, klausytis klasikinės ir populiariosios muzikos vinilinių plokštelių. Primename, kad lietuviškos kalėdinės muzikos galite klausytis ir portale epaveldas.lt. Paspaudę nuorodas, dvi plokšteles galite išgirsti jau dabar: