Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. vasario 5 d.

Vasario 5 d.: labdaros vakaras su Olegu Šurajevu

Leidinio „Knygą gali parašyti bet kas“ autorius, kūrybininkas Olegas Šurajevas ir Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kviečia į labdaros renginį „Aukcioną gali padaryti bet kas“. Vakaro tikslas – prasmingai ir smagiai praleisti laiką ir surinkti pinigų Jaunimo linijai. Kiekvienas atėjęs privalės prie įėjimo įsigyti knygą, o visus surinktus pinigus aukosime Jaunimo linijai, kuri daug metų kokybiškai dirba dėl emocinės gerovės Lietuvoje.

„Prieš kelis mėnesius išleidau knygą. Viską nuo A iki Ą padarėme patys: redakcija, leidyba, reklama, platinimas – viskas buvo mūsų rankose. Knygą išleisti sunku ir nesunku. Žinau, kad norėtųsi išgirsti istoriją, kaip man nesisekė, bet man pasisekė“, – savo „Facebook“ paskyroje naujiena dalijasi O. Šurajevas.

„Jau beveik pardavėm 5000 egzempliorių tiražą. Sukūrėm sėkmingą reklaminę kampaniją, kuriai išleidome vos kelis procentus nuo bendros apyvartos. Uždirbome, investavome į naujus projektus, o finalinį tašką padėsime vasario 5 dieną. Kartu su Nacionaline biblioteka organizuojame paskutinių knygų aukcioną. Knygai galite skirti nuo 4 eurų iki dviženklės arba net triženklės sumos. Surinkti pinigai keliaus į Jaunimo liniją, kuri teikia nemokamą psichologinę pagalbą. Olegas (aš) skaitys savo naujus trumpus absurdo esė ir bajerius, kurių niekur nepasakoju. Toks kūrybinis-literatūrinis-labdaringas vakaras“, – įdomų susitikimą žada stand up pasirodymų kūrėjas, komikas O. Šurajevas.

Sėdimų vietų skaičius salėje ribotas, jei žadate ateiti, prašome užsiregistruoti el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Trumpai apie renginį

Data vasario 5 d.
Laikas 19 val.
Vieta Renginių erdvė, III a.
Trukmė 1 val.
Dalyvavimas registracija el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“