Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. vasario 5 d.

Patikimas ir išsamus užsienio naujienų šaltinis

Besidominčius karščiausiomis užsienio politikos, mokslo ir kultūros naujienomis kviečiame atrasti duomenų bazę „Newspaper Source“, pasiekiamą per „EBSCOhost Web“ sąsają. „Newspaper Source“ – viso teksto duomenų bazė, kurioje pateikiami tarptautinių, nacionalinių ir regioninių laikraščių straipsniai. Joje taip pat galėsite klausytis TV bei radijo programų įrašų. Tai labai išsamus ir patikimas informacijos šaltinis besikeičiame nūdienos pasaulyje.

Duomenų bazėje „Newspaper Source“ rasite naujausių populiarių ir tarptautiniuose žinių srautuose nuolat minimų dienraščių „The Times“, „The Sunday Times“, „Daily Mail“ (visi Didžiosios Britanijos), taip pat Australijos, Kanados, Tailando, kitų šalių naujienų milžinų viso teksto straipsnius. Čia jūsų dėmesio laukia ir populiariausio JAV žinių transliuotojo CNN naujienų laidų „Situation Room“, „CNN Reliable Sources“ garso įrašai ir jų tekstinės versijos. Iš viso duomenų bazėje „Newspaper Source“ yra 40 tarptautinių ir nacionalinių JAV naujienų tarnybų šaltinių bei 398 regioniniai JAV periodiniai leidiniai.

Visus elektroninius periodinius leidinius rasite apsilankę svetainėje www.lnb.lt › ATRADIMAI › Duomenų bazės › Užsienio › EBSCO Publishing › EBSCOhost Web › Newspaper Source. Aktualiausiųjų leidinių sąrašas yra čia.

Nacionalinės bibliotekos skaitytojai šia duomenų baze gali naudotis ir nebūdami bibliotekoje. Daugiau informacijos apie prenumeruojamas užsienio duomenų bazes virtualiems vartotojams rasite čia ›