Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. vasario 18 d.

Kviečiame į Moksleivių knygų klubą

Niekas taip nežadina ir neugdo vaiko vaizduotės kaip knyga, todėl Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Vaikų ir jaunimo literatūros departamentas kviečia 3–5 klasių moksleivius tapti Moksleivių knygų klubo nariais. Pirmas susitikimas – kovo 5 d. 15 val. Vaikų ir jaunimo literatūros departamente.

Moksleivių knygų klube pamokose galiojančios taisyklės negalioja: čia ateiti galima kada panorėjus, skaityti tik tai, kas įdomu, o suaugusysis yra tik vienas iš susitikimo dalyvių, palaikantis diskusiją. Vaikai turės progą įsitikinti, kad skaitymas gali būti smagi ir maloni veikla, padedanti susirasti bendraminčių ir draugų, atsipalaiduoti, bendrauti ar tiesiog puikiai praleisti laiką. Moksleivių knygų klubo nariai tikrai susitiks ne tik skaityti, bet ir pabendrauti tarpusavyje, atskleisti save kūrybiškai.

Registracija el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., telefonu +370 5 239 8561 arba atvykus į biblioteką.

Trumpai apie pirmąjį susitikimą

Data
nuo kovo 5 d.
Laikas
15 val.
Vieta
Vaikų ir jaunimo literatūros departamentas, I a.
Dalyvavimas
Registracija el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.