Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. kovo 5 d.

Kovo 5 d.: LRT radijo tiesioginė transliacija iš Nacionalinės bibliotekos

Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje vyks dviejų valandų LRT radijo tiesioginė transliacija aktualiais Vilniaus miesto mero rinkimų klausimais. Girdėsite Remigijaus Šimašiaus ir Artūro Zuoko debatus. Taip pat vyks diskusija apie elektronines knygas. Laidos vedėjai – Giedrė Čiužaitė ir Deividas Jursevičius. Redaktorė – Aušra Juraitė.

10–11 val. laida. Kas valdys Vilnių? Remigijus Šimašius prieš Artūrą Zuoką. LRT radijo rengiami kandidatų į Vilniaus merus debatai. Kandidatams į Vilniaus merus bus galima užduoti klausimų. 

11–12 val. Ar verta turėti el. knygų skaityklę lietuviškai literatūrai? Transliacijoje iš Nacionalinės bibliotekos – apie politinę literatūrą ir elektronines knygas: ar turintys elektroninių knygų skaitykles gali tikėtis daugiau literatūros lietuvių kalba? Ar ateityje bus galima patogiau skolintis elektronines knygas ir iš bibliotekų? Diskusijos dalyviai – Nacionalinės bibliotekos atstovai: Sandra Leknickienė, generalinio direktoriaus pavaduotoja informacijos išteklių ir paslaugų plėtrai ir Adolfo Damušio demokratijos studijų centro vadovas Vidmantas Valiušaitis, komunikacijos tyrinėtojas Arūnas Gudinavičius, Lietuvos leidėjų asociacijos prezidentas Remigijus Jokubauskas (leidykla „Justitia“) ir kiti.

Diskusijų įrašai:

Trumpai apie renginį

Data kovo 5 d.
Laikas 10–12 val.
Vieta Renginių erdvė, III a.
Dalyvavimas įėjimas laisvas