Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. balandžio 1 d.

Balandžio 1 d.: „UX Night“

„UX Salon“ vėl grįžta į Vilnių. Jei domiesi vartotojo patirtimi (angl. user experience) ir skaitmeniniais produktais, kviečiame tave į „UX Night“ renginį, vyksiantį Nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje. Ypač laukiami profesinėje veikloje prisidedantys prie skaitmeninių produktų kūrimo, pavyzdžiui, dizaineriai, rinkodaros specialistai, produktų vadybininkai. Renginyje išgirsi net tris įkvepiančius pranešimus.

==1==

„Grąžinti vartotoją į vartotojo patirtį“ – Povilas Pečkaitis
Šiuolaikinės technologijos keičia žmonių gyvenimus ir supratimą apie tai, kas yra geras produktas. Didesni vertės ir patirties lūkesčiai kelia vis didesnius iššūkius UI/UX dizaineriui. Tik juos įveikus įmanoma nepaskęsti skaitmeniniame vandenyne.

Povilas Pečkaitis – vartotojo patirties analitikas ir pagrindinis UX dizaineris įmonėje „THINKT Digital Hub“.

==2==

„UX Tendencijos kitu kampu“ – Igor Gubaidulin
UX – sparčiai besivystanti sritis, todėl net šios sferos profesionalams (o ką jau kalbėti apie kitų sričių atstovus) kartais sunku susigaudyti tarp visų UX naujienų ir tendencijų. Kas 2019 m. bus aktualu UX pasaulyje? Kaip šie pokyčiai pakeis esamą situaciją? Kam verta pasiruošti jau dabar? Ir visa tai pagardinta kritišku požiūriu ir ironija.

Igor Gubaidulin – dizaino komandos vadovas įmonėje „NFQ Technologies“.

==3==

„Technologijų įtaka mūsų vartotojo patirties vaidmeniui“ – Domas Markevičius
D. Markevičius peržvelgs, kaip technologijos skatino formuotis UX dizainerio vaidmenį ir kaip šiuolaikinės inovacijos keičia jį, versdamos mus galvoti apie pagrindinius vartotojo jausmus.

D. Markevičius jau 7 metus dirba dizaino srityje. Karjerą pradėjęs kaip žaidimų dizaineris, išleido 3 žaidimus. Įmonėje „Wix“ dirbo prie kelių skirtingų produktų, vėliau įsiliejo į dizaino sistemų komandą.

Kviečiame visus susidomėjusius. Renginys nemokamas, tik nepamirškite užsiregistruoti.

Trumpai apie renginį

Data balandžio 1 d.
Laikas 18.30 val.
Vieta Renginių erdvė, III a.
Trukmė 2 val.
Dalyvavimas būtina registruotis
Organizatorius „UX Salon“ grupė, Virgilijus Bukevičius
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“