Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. kovo 25 d.

Dirbtuvės PATS SAU: kas tai?

Daugelis Lietuvos nacionalinę Martyno Mažvydo biblioteką įsivaizduoja kaip informacijos ir žinių erdvę, kurioje lentynos apsunkusios nuo knygų ir žinynų. Visus taip manančius kviečiame pasižvalgyti po kūrybines dirbtuves PATS SAU, kur jaunieji atradėjai semiasi praktinių žinių ir lavina daugybę gyvenime praversiančių įgūdžių. Šios erdvės šūkis – Pasidaryk, Atrask, Tausok, Smalsauk, Siek, Atpažink ir Užfiksuok. Kai namuose nerandi tinkamos vietos kūrybiniams žaibams suvaldyti, dirbtuvėse PATS SAU tikrai užteks erdvės jiems sutramdyti.

Šiose dirbtuvėse nėra nei kursų, nei pamokų, nei atsiskaitymų, bet čia rasite vietą, kurioje galėsite realizuoti kūrybinę idėją. Čia tikrai gausite reikalingų medžiagų, įrankių ir priemonių tikslams įgyvendinti, jei iškils klausimų, galėsite kreiptis į dirbtuvių darbuotojus, kurie pasidalins patirtimi ir patarimais. Dirbtuvės dirba kaip kavinė – užsukote netyčia ir radote tuščią stalą – galite drąsiai prisėsti. Jei norite gauti stalą  jums tinkamu metu, rezervuokite jį telefonu (8 5) 239 8580 arba elektroniniu paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Susidomėjusius ir norinčius padirbėti kviečiame susipažinti su dirbtuvėmis PATS SAU trumpame vaizdo reportaže, kur ne tik galėsite pažvelgti į pačias dirbtuves, bet ir susipažinti su keliomis pagrindinėmis taisyklėmis.

Daugiau apie dirbtuves PATS SAU čia ›