Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. balandžio 3 d.

Populiariausios knygos – į namus

Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Laisvalaikio skaitinių lentynos pasipildė visų laukiamomis naujomis knygomis. Tarp naujienų – pasauliniu bestseleriu tapusi Taros Westover „Apšviestoji“, atviri ir jaudinantys buvusios Jungtinių Amerikos Valstijų pirmosios ponios Michelle’ės Obamos prisiminimai knygoje „Mano istorija“, prestižine „Man Booker“ premija apdovanotas škotų rašytojos Ali Smith romanas „Ruduo“. Auginantiems vaikus ar vaikų psichologija besidomintiems skaitytojams pasiūlysime psichologės dr. Elizabethos Kilbey knygą „Vaikystė tarp ekranų: kaip skaitmeniniame amžiuje užauginti sveiką ir laimingą vaiką“. Istorijos mėgėjus pakviesime kartu su Noah Gordonu ir jo naująja knyga „Gydytojas. Avicenos mokinys“ pasižvalgyti po XI amžiaus pasaulį. Naujausios istorijos mėgėjus galbūt sudomins Vaidos Marijos Knabikaitės  romanas „Taurė, gyvatė ir svastika“, pasakojantis apie asmeninius Adolfo Hitlerio gydytojus. Tai tik dalis naujų laisvalaikio skaitinių.

Biografinės, istorinės, politikos, psichologijos knygos jau laukia skaitytojų Nacionalinės bibliotekos III aukšte esančiose Laisvalaikio skaitinių erdvės lentynose. Lietuvių literatūros mėgėjus ar ieškančius knygų užsienio kalbomis kviečiame apsilankyti Nacionalinės bibliotekos Laisvalaikio skaitinių erdvėje II bibliotekos aukšte.

Patikusias knygas galima skolintis į namus net 30 dienų, o prireikus šį terminą pratęsti dar 15 dienų. Daugiau informacijos apie leidinių skolinimosi tvarką į namus rasite čia ›