Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. balandžio 18 d.

Balandžio 18 d.: kūrybinio rašymo dirbtuvės

Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Skaitytojų klubas visus skaitymo, pasakojimo ir rašymo entuziastus kviečia į ketvirtąjį susitikimą – kūrybinio rašymo dirbtuves.

Kūrybinis rašymas – vienas iš vaizduotės, fantazijos ir apskritai kūrybiškumo išlaisvinimo būdų, naudingas tiek patyrusiems rašytojams, tiek pradedantiems eiti šiuo keliu. Jis gali būti puikus savistabos, saviugdos ir saviraiškos įrankis, leidžiantis išbandyti skirtingus rašymo būdus ir jų galimybes. Juk rašyti gali kiekvienas, tik klausimas – kaip ir kokiu būdu. Tai ir bandysime išsiaiškinti dirbtuvėse. Jose bus pristatomi kūrybinio rašymo principai ir praktiškai išbandomos kelios užduotys. Kviečiame visus susidomėjusius, ankstesnė rašymo patirtis nebūtina.

Renginio vedėja – dr. Gabrielė Labanauskaitė, dramaturgė, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos dėstytoja, kūrybinio rašymo mokytoja. Gabrielė stažavosi Europos ir JAV aukštosiose mokyklose, rašo pjeses Lietuvos ir užsienio teatrams, rengia privačius kūrybinio rašymo kursus. Neseniai kartu su kūrybine grupe Gabrielė buvo apdovanota Auksiniu scenos kryžiumi už komiksų operą „Alfa“.

Daugiau apie lektorės organizuojamas dirbtuves ir kursus.

Vietų skaičius ribotas, būtina registracija.

Trumpai apie renginį

Data balandžio 18 d.
Laikas 18 val.
Vieta Meno erdvė, V a., 535 kab.
Trukmė 2 val.
Dalyvavimas būtina registracija
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“