Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. balandžio 9 d.

Dirbtuvės PATS SAU: ką čia galima nuveikti?

Ar galite patikėti, kad Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje galite išgręžti skylę, pasisiūti suknelę, „iškepti“ marškinėlius ir įgyvendinti kitus kūrybinius užmojus? Nustebote? Kviečiame užsukti į kūrybines dirbtuves PATS SAU, kur galimybių ribas išmatuojate patys.

Visi puikiai žino, kad Nacionalinėje bibliotekoje pasisemti žinių galite iš lentynose tvarkingai sustatytų žinynų. Dirbtuvėse PATS SAU teikiamos žinios yra šiek tiek kitokios. Čia galėsite įgauti ir ugdyti įgūdžius, kurie tikrai bus naudingi tolesniame gyvenime. Čia visiems bus pasiekiami įvairūs įrankiai ir medžiagos, o jei reikės pagalbos ieškant įkvėpimo ar kitokio patarimo, visuomet galėsite kreiptis į pamokyti pasiruošusius dirbtuvių šeimininkus.

Saviraiškos erdvė veikia panašiai kaip kavinė – jei užsukote netyčia ir radote laisvą stalą – drąsiai prisėskite. Jei norite gauti stalą  jums tinkamu metu, nesnauskite ir rezervuokite telefonu (8 5) 239 8580 arba elektroniniu paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Daugiau apie dirbtuves PATS SAU čia ›