Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. balandžio 30 d.

Balandžio 30 d.: susitikimas su knygos „Lyderystė“ autoriais

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka ir leidykla „Tyto alba“ kviečia į knygos „Lyderystė“ pristatymą. Dalyvaus knygos autoriai: Tarptautinės bendrovės „Alisa Management Labaratory“ įkūrėja, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto dėstytoja dr. Alisa Miniotaite ir verslininkas, rašytojas Ignas Staškevičius. Renginį moderuos leidėja Lolita Varanavičienė.

Du lyderystės praktikai – A. Miniotaitė ir I. Staškevičius – kartu ieško atsakymo į pagrindinį lyderystės klausimą – „kaip“. Kaip tapti lyderiu, kaip vesti žmones pirmyn, kaip padaryti, kad žmonės tave sektų, kaip pasiekti tikslą. Diskutuodami ir dalydamiesi patirtimi, autoriai žvelgia į lyderystės reiškinį pro skirtingų teorijų akinius. Iš jųdviejų spalvingo pokalbio atsiradusios įžvalgos įkvėps tikslų siekiančius vadovus, padės norintiesiems tapti lyderiais, jaudins tiesiog smalsius skaitytojus.

Kas yra geras lyderis? Lyderiu tampama ar gimstama? Kokias lyderystės tendencijas stebime pasaulyje šiandien? Kokios lyderystės reikės ateityje? Ar visuomenėje, kurioje kiekvienas ugdomas būti pats sau lyderiu, iš viso reikės vedlystės?

Ateikite, diskutuosime.

Trumpai apie renginį

Data balandžio 30 d.
Laikas 17.30 val.
Vieta Renginių erdvė, III a.
Trukmė 1,5 val.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Organizatorius leidykla „Tyto alba“
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“