Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. gegužės 2 d.

Gegužės 2 d.: konferencija apie pagalbos priklausomiems asmenims perspektyvas

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka ir bendruomenė „Aš Esu“, minėdama 10 metų prasmingos veiklos sukaktį, kviečia į mokslinę-praktinę konferenciją „Priklausomybių anatomija: pagalbos priklausomiems asmenims galimybės ir perspektyvos“. Šiuo renginiu siekiama atkreipti valstybės ir visuomenės dėmesį į priklausomybės ligomis sergančius asmenis, pagalbos priklausomiems asmenims galimybes ir perspektyvas mūsų šalyje.

Profesionalų bendruomenė dalinsis geriausiomis idėjomis ir praktikomis dirbant su priklausomybės ligomis sergančiais asmenimis, pateiks ligos ir sveikimo tendencijas Lietuvos ir pasauliniame kontekste. 

Pranešimus skaitys aukščiausio lygio ekspertai: doc. dr. Robertas Badaras, prof. dr. Laima Bulotaitė, gyd. Vilma Andrejauskienė, dr. Giedrius Markevičius ir kt. Esmines strategines įžvalgas, kaip padėti Lietuvai stotis ant kojų, pasinaudojant specialistų pagalba, atskleis LR socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis. Konferenciją moderuos žurnalistai Gabija Vitkevičiūtė ir Aurimas Perednis.

Konferencija rengiama kartu su pagalbos namais moterims „Ramunėlė Rehab“, gausiu būriu savanorių ir partnerių. 

Įėjimas laisvas, registracija būtina. Kviečiame registruotis naudojant elektroninę dalyvių registracijos formą. Dalyviai į renginį registruojami iki balandžio 25 d. Kilus klausimų dėl registracijos, maloniai prašome susisiekti el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Planuojama tiesioginė konferencijos transliacija internetu. Renginys bus fotografuojamas.

Konferencijos programa ›

Trumpai apie renginį

Data gegužės 2 d.
Laikas 13 val.
Vieta Konferencijų salė, V a.
Trukmė 4 val.
Dalyvavimas būtina registracija ›
Organizatoriai VA „Caritas“, priklausomų asmenų bendruomenė „Aš Esu“, kun. Kęstutis Dvareckas
Partneriai pagalbos namai moterims „Ramunėlė Rehab“, Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas, Vilniaus universitetas, Nacionalinė biblioteka, Vilniaus Žvėryno parapija
Daugiau informacijos

socialiniame tinkle „Facebook“ ir www.asesubendruomene.lt