Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. gegužės 8 d.

Gegužės 8 d.: kamerinis koncertas „Pavakario garsai“

Esame tikri, kad ši naujiena sudomins tuos, kurie nori patirti bendravimo ir muzikavimo džiaugsmą. Tiksliau tuos, kuriems patinka vokalinė muzika. Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka  ir Mykolo Romerio universiteto (MRU) Dainavimo studija kartu su  folkroko grupės „Žalvarinis“ lyderiu Robertu Semeniuku kviečia į kamerinį koncertą „Pavakario garsai“. Koncerte skambės 12 lietuvių ir užsienio autorių kūrinių.

Kelerius metus gyvuojančioje MRU Dainavimo studijoje mokoma vokalo pagrindų, sceninės išraiškos ir laikysenos. Studijos repertuare skamba tiek klasikinė, tiek kitų stilių muzika. Studijoje dainuoja MRU studentai ir jau baigusieji šį universitetą. Studijos dainininkai dažni MRU švenčių dalyviai, jie koncertuoja Vilniaus miesto renginiuose, sėkmingai dalyvauja konkursuose ir festivaliuose.

Robertas Semeniukas – kompozitorius, prodiuseris, aranžuotojas, profesionalus gitaristas, dainininkas. Grupės „Žalvarinis“ įkūrėjas ir vadovas. Aktyviai bendradarbiauja su daugeliu žymių Lietuvos ir užsienio instrumentalistų, dainininkų, kompozitorių, prodiuserių, dalyvauja įvairiuose muzikiniuose projektuose, koncertuoja didžiausiose šalies arenose, dirba sesijų muzikantu įrašų studijose, plėtoja savo solinę karjerą. Atlikėjas taip pat užsiima pedagogine veikla, dalijasi patirtimi su jaunaisiais kūrėjais savo meistriškumo kursuose Lietuvoje ir užsienyje.

Maloniai kviečiame į koncertą.

Trumpai apie renginį

Data gegužės 8 d.
Laikas 18.30 val.
Vieta Muzikavimo erdvė, V a.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Trukmė 1,5 val.
Organizatorė Mykolo Romerio universiteto Dainavimo studija, koncertmeisterė Vitalija Semeniukienė
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“