Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. gegužės 30 d.

Gegužės 30 d.: šventė „Vaikų žvaigždynas 2019“

Artėjant birželio 1 d., kaip ir kasmet, NVO vaikams konfederacija, didžiausia vaiko gerovės skėtinė organizacija Lietuvoje, 14 metus iš eilės surengs šventę „Vaikų žvaigždynas“. Šventė vyks Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos įvairiose erdvėse. Renginio organizatoriai kviečia kartu kurti laimingą vaikystę ir padėkoti pozityvią socializaciją skatinantiems ir propaguojantiems žmonėms.

NVO vaikams konfederacija įvertins atsakingai ir nuoširdžiai dėl vaikų dirbusius asmenis. Apdovanojimai „Geriausias vaiko draugas“, kuriuos įsteigė nevyriausybinė organizacija NVO vaikams konfederacija, bus iškilmingai įteikti per organizacijos kasmetinę šventę „Vaikų žvaigždynas“. Šie apdovanojimai skiriami įvairių specialybių, įvairiose srityse dirbantiems asmenims, savo darbu kuriantiems gražesnę visuomenę vaikams, tarp jų – rašytojams, mokytojams, politikams, gydytojams, verslininkams, mokslininkams ir kitiems. Šiemet NVO vaikams konfederacijos apdovanojimai „Geriausias vaiko draugas“  bus įteikti 5 geradariams, dirbusiems vaikų labui.

Po apdovanojimų ceremonijos vaikų ir jų tėvelių laukia įvairios pramogos Nacionalinėje bibliotekoje: edukacinės veiklos, kino filmo peržiūra, svajonių piešimas, vaišės vaikams.

Viena iš šventės organizatorių, NVO vaikams konfederacijos direktorė Elena Urbonienė, kviesdama visus į renginį, sako, „kad ši šventė – tai diena, skirta priminti, jog visi vaikai į šį pasaulį ateina nuostabūs ir unikalūs. Auginkime juos su meile ir šiluma, padėkime atsiskleisti gražiausioms jų savybėms, geriausiems gebėjimams bei talentams.“

Trumpai apie renginį

Data gegužės 30 d.
Laikas 12 val.
Vieta Konferencijų salė, V a., Renginių erdvė ir atrijus, III a., dirbtuvės PATS SAU, I a.
Trukmė 3 val.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Organizatorė NVO vaikams konfederacija
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“