Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. gegužės 27 d.

Gegužės 27 d.: vakaras-koncertas pianisto Povilo Jaramino 70-mečiui

Lietuvos universitetų moterų asociacijos Vilniaus II skyrius kviečia į Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje vyksiantį vakarą-koncertą, skirtą pianisto Povilo Jaramino 70-mečiui. P. Jaraminas 37 metus buvo maestro Virgilijaus Noreikos koncertmeisteris, aktyvus ir pripažintas akademinės, kamerinės muzikos atlikėjas, džiazo virtuozas.

P. Jaramino gyvenimo kelią pristatys dr. Ina Dagytė-Mituzienė, muzikinius pasiekimus – Viktoras Gerulaitis. Vakaro metu koncertuos P. Jaraminas ir jo ilgamečiai scenos partneriai, vokalo meistrai Gintarė Skėrytė ir Dainius Puišys, smuikininkas Gediminas Dalinkevičius.

Pianisto P. Jaramino kelias į profesionalią muziką, kaip ir kiekvieno atlikėjo, ilgas. Vienas pirmųjų džiazo puoselėtojų Lietuvoje 1967 m. baigė Nacionalinę Mikalojaus Konstantino Čiurlionio menų mokyklą, kurioje praleido šešiolika metų. 1972 m. pianistas baigė tuometinę konservatoriją (dabar Lietuvos muzikos ir teatro akademija), prof. Olgos Šteinbergaitės fortepijono klasę. Jau trečiame kurse grojo Radijo ir televizijos orkestre.

Maloniai kviečiame dalyvauti.

Trumpai apie renginį

Data gegužės 27 d.
Laikas 19 val.
Vieta atrijus, III a.
Trukmė 1,5 val.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Organizatoriai Lietuvos universitetų moterų asociacijos Vilniaus II skyrius
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“