Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. birželio 12 d.

Birželio 12 d.: paskaita apie „geras“ ir „blogas“ mūsų emocijas

Užvaldžius stiprioms emocijoms, tėvams ne visada pavyksta susitvardyti ir išvengti impulsyvaus elgesio. Konfliktų su vaikais metu neretai kritika, kandžios replikos ar pakeltas balsas gali tapti emociniu smurtu. Kur yra ta riba, padės suprasti Paramos vaikams centro psichologė, psichoterapeutė, programos „Pozityvi tėvystė“ vadovė Erna Petkutė paskaitoje „Geros“ ir „blogos“ mūsų emocijos: kaip suprasti, atskirti, reguliuoti“.

Paskaitoje sužinosite, kaip atpažinti, kad vaikas patiria emocinį smurtą, kaip reaguoti ir padėti. Bus kalbama apie emocijų rūšis, kodėl jos visos reikalingos, kaip suprasti savo jausmus ir tinkamai juos reikšti. Ši tema aktuali tėvams, įtėviams, globėjams ir visiems, kuriems svarbu suprasti emocijų reikšmę, emocinio smurto prieš vaikus reiškinį ir rasti būdų jam mažinti.

Paskaita – nemokama: tai yra projekto „Kompleksinių paslaugų šeimai teikimas Vilniaus mieste“ dalis, finansuojama Europos socialinio fondo lėšomis. Atvykstant būtina atsinešti UŽPILDYTĄ dalyvio apklausos anketą.

Registracija iki birželio 10 d. Prašome užpildyti registracijos anketą. Dalyvavimas paskaitoje bus patvirtintas registracijos anketoje Jūsų nurodytu el. paštu.

Trumpai apie paskaitą

Data birželio 12 d.
Laikas 17.30 val.
Vieta Konferencijų salė, V a.
Trukmė 2 val.
Dalyvavimas būtina registracija
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“