Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. birželio 17 d.

Birželio 17 d.: aktyvi vasara Vilniaus mieste

Vilniaus miesto gyventojams bei svečiams skirtas savaitraštis „Vilniaus diena“ ir VšĮ „Sveikas miestas“ kviečia susitikti aktyvaus laisvalaikio entuziastus. Vasarą miesto viešosiose erdvėse vyksta įvairios treniruotės, mankštos, maratonai, teniso turnyras ir kitos judėjimo kupinos veiklos, todėl aktyvus laisvalaikis yra aktuali tema. Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje vyksiančio renginio metu bus pristatomi vasaros renginiai ir veiklos, taip pat bus kalbama apie taisyklingą bėgiojimą, kitą aktyvų sportą mieste. Renginyje sužinosite įvairiausių idėjų, kaip išjudinti save ir miestą.

Renginyje dalyvaus Mantas Paulauskas – buvęs ekstremalas, važinėjantis riedučiais, riedlente, snieglente, ekstremalių sporto šakų ir kitų renginių organizatorius, Lietuvos nacionalinės slidinėjimo asociacijos valdybos narys, Lietuvos neįgaliųjų teniso klubo vienas iš steigėjų, dabar –viešosios įstaigos „Sveikas miestas“ ir Fabijoniškių baseino vadovas. M. Paulauskas supažindins su aktyvaus laisvalaikio leidimo formomis bei jų galimybėmis Vilniaus mieste ir gal taip padės atrasti naują mėgstamą laisvalaikio leidimo būdą.

Į renginį pakviestas Povilas Rakštikas – nusipelnęs Lietuvai bėgimo treneris, šiuo metu dirbantis „F.O.C.U.S. Running“ klube. Jis pateiks naudingų patarimų ne tik norintiems pradėti bėgioti, bet ir esamiems šio sporto entuziastams.

Renginį moderuos įstaigos „Sveikas miestas“ komunikacijos vadovė Karolina Dilytė. Ji papasakos apie „Sveiko miesto“ veiklą ir organizuojamus renginius, atviras mankštas Vilniaus miesto parkuose.

Kviečiame į renginį ir leiskime vasarą aktyviai!

Trumpai apie renginį

Data
birželio 17 d.
Laikas
17.30 val.
Vieta
Renginių erdvė, III a.
Trukmė
1,5 val.
Dalyvavimas
įėjimas laisvas
Organizatoriai
„Vilniaus diena“, „Sveikas miestas“
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“