Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. rugpjūčio 28 d.

Skaitytojų pamėgti laisvalaikio skaitiniai – jau ir užsienio kalbomis

Vasarai skaičiuojant paskutines dienas, Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kviečia rudenį pasitikti su skaitytojų pamėgtomis populiariausiomis knygomis užsienio kalba. Laisvalaikio skaitinių fondo lentynose – naujos knygos rusų ir anglų kalbomis.

Detektyvų mėgėjai galės džiaugtis intriguojančiomis Tess Gerritsen knygomis rusų kalba: „Хирург“  ir „Химера“. Tarp naujienų – ir Kristin Hannah romanas „С жизнью наедине“, pasakojantis šeimos, bandančios prisitaikyti prie sudėtingo gyvenimo ir atlaikyti sunkiausius išbandymus, istoriją atšiaurioje Aliaskos gamtoje. K. Hannah pasakojimas – apie žmogaus dvasios stiprybę ir neįtikėtiną, neišsemiamą moters jėgą. Detektyvų mėgėjus, skaitančius anglų kalba, sudomins A.  J. Finno romanas „The woman in the window“. Taip pat subtilus, bet nenuobodus Miros T. Lee romanas „Everything here is beautiful“, pasakojantis apie seserų meilę, ištikimybę bei pasiaukojimą, ir skaitytojų pamėgto Haruki Murakami knyga „Killing commendatore“.

Šios ir daugelis kitų naujų Laisvalaikio skaitinių fondo knygų anglų ir rusų kalbomis skaitytojų laukia Nacionalinės bibliotekos II a. lentynose. Ieškančius knygų lietuvių kalba kviečiame apsilankyti bibliotekos Laisvalaikio skaitinių erdvėje III aukšte.

Patikusias penkias knygas galima skolintis į namus 30 dienų, prireikus terminas pratęsiamas dar 14 dienų.