Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. rugsėjo 10 d.

Nauja mokymų programa senjorams „Muzikavimo valanda: žingsnis po žingsnio“

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kviečia senjorus muzikuoti!

Mokslinės studijos atskleidžia, kad suaugęs žmogus gali puikiai išmokti groti kokiu nors instrumentu, o muzikavimas vyresniame amžiuje turi didelę naudą žmogaus sveikatai. „Muzikavimo valanda: žingsnis po žingsnio“ – tai nauja trijų mėnesių trukmės mokymų programa senjorams, kurie neturi muzikinio išsilavinimo, tačiau domisi muzika. Programa parengta Nacionalinės bibliotekos Muzikos ir vizualiųjų menų skyriaus profesionalų, turinčių muzikos išsilavinimą.

Mokymų dalyviai Muzikavimo erdvėje mokysis muzikos pažinimo ir groti pianinu. Užsiėmimai vyks nedidelėse grupėse. Visi pamokos dalyviai bus įtraukiami į muzikavimo procesą, o mokymų programos pabaigoje galbūt net bus surengtas koncertas.

Kviečiame senjorus registruotis į mokymus, kad stresą mažinančią, kūrybiškumą skatinančią, nuo kasdienybės išlaisvinančią muziką galėtų pažinti draugijoje. Muzikos pamokos gali tapti motyvacija išsikelti naujų tikslų, įgyti naujų bendraminčių ar tiesiog įgyvendinti savo svajonę – išmokti groti pianinu.

Mokymų trukmė: 3 mėn.
Pradžia: 2019 m. rugsėjo 18 d.
Pabaiga: 2019 m. gruodžio 18 d.
Dažnumas: vieną kartą per savaitę, po 1 val.
Laikas: trečiadieniais, 15–16 val. (I grupė); ketvirtadieniais 15–16 val. (II grupė).
Vieta: Muzikavimo erdvė, V a.
Registracija: Muzikos ir vizualiųjų menų skyriaus telefonu (8 5) 239 8677 arba el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..
Registracijos laikotarpis: 2019 m. rugsėjo 10–16 d.

Dalyvavimas nemokamas, nedidelėmis (iki 3 žmonių) grupėmis.