Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. rugsėjo 27 d.

Rugsėjo 28 d.: kūrybinės edukacinės dirbtuvės šeimoms „Kita forma“

Kūrybinės ekodirbtuvės „Kita forma“ ir vėl kviečia šeštadienio rytus praleisti Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje, kartu su šeima kuriant dalykus iš antrinių žaliavų!

Aplinkosauginė iniciatyva „Kita forma“ – tai viešosios įstaigos „RV Agentūra“ vykdomas projektas, kurio tikslas – pasitelkiant įvairius būdus užmegzti santykį ir sudominti skirtingo amžiaus ir kartų žmones, ne tik informuojant visuomenę apie atliekų tvarkymo situaciją Lietuvoje ar mokant tinkamai tai daryti savo aplinkoje, tačiau ir visapusiškai supažindinant su žiedinės ekonomikos, tvarios aplinkos principais ir kuo paprastesniu jų integravimu į kiekvieno iš mūsų gyvenimą.

Vienas paprasčiausių ir veiksmingiausių būdų suprasti ir įsiminti informaciją – praktinė patirtis, gaunama kūrybinėse dirbtuvėse, ypač kai dirbama kartu su šeimos nariais ir draugais. Kūrybinėse dirbtuvėse gaminamos įvairios smulkmenėlės iš antrinių žaliavų – taip ne tik stiprinamas ryšys tarp šeimos narių, lavinami kūrybiniai įgūdžiai, bet ir susipažįstama su aplinkos saugojimu, atliekų tvarkymo alternatyvomis, skatinamas mažinti vartojimo kultūrą, kviečiama atsisukti ir prisiminti kertines žmogaus vertybes.

Kviečiame visus, besidominčius antrinio panaudojimo galimybėmis ir mąstančius gamtai palankia linkme, prisijungti prie „Kita forma“ organizuojamų nemokamų kūrybinių dirbtuvių draugams ciklo!

Pirmose sezono dirbtuvėse rugsėjo 28 d. kartu minėsime Miškininko dieną! Gaminsime vazonėlius iš antrinių žaliavų ir darysime augalo sodinimo eksperimentą! Kviečiame registruotis

Trumpai apie renginį

Data
rugsėjo 28 d.
Laikas
10 val.
Vieta
Dirbtuvės PATS SAU, I a.
Trukmė
2 val.
Dalyvavimas
dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis čia ›
Organizatoriai
„Kita forma“
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“