Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. rugsėjo 30 d.

Rugsėjo 30 d.: Lietuvos galios apdovanojimai

Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje vyks Lietuvos galios apdovanojimai, kuriuose bus apdovanoti tyliai ir ištikimai dirbantys bei tikintys savo galia žmonės.

Pastebima, kad žmonės vis labiau reikalauja ir vis mažiau dėkoja. Tėvai reikalauja iš vaikų, paaugę vaikai – iš tėvų, mokytojai – iš vaikų ir tėvų, tėvai – iš mokytojų, kitų specialistų. Visuomenė – iš politikų, ministrų, prezidentų, darbdavių ir pardavėjų, kiemsargių ir šlavėjų, dėstytojų ir vairuotojų, žurnalistų ir kirpėjų... Reikalavimo kultūra šiuo metu yra užgožusi dėkojimo ir nuolankumo kultūrą. Praradę dėkingumą ir nuolankumą, sumindysime savo orumą. Labdaros ir paramos fondas „Algojimas“ kviečia stabtelėti ir padėkoti tiems, kurie ne reikalauja, o dalijasi savo galia.

Žodis GALIA retam asocijuojasi su negalia. Prieš akis iškyla treniruoti, raumeningi, galingi kūnai, tikromis ar pagražintomis sėkmės istorijomis mirgančių žurnalų, socialinių tinklų herojai. Kai kam – gamtos stichijos, kurioms pasipriešinti bejėgiai net patys galingiausieji. Renginio metu bus apdovanoti dėkojimo kultūros neužmiršę, nuolankumo kupini, laimingi ir sėkmingi, nors ir negalią turintys žmonės ir jų artimieji, kurie tiki ir dalijasi savo galia.

Nominacijos:

  • Už savęs dovanojimą silpnesniam
  • Už galią nugalėti negalią
  • Už įkvepiančią tvirtybę
  • Už negalios atvėrimą visuomenei
  • Už kasdienybės įgalinimą
  • Už įžiebtą tikėjimą ir viltį
  • Už negalios įgalinimą
  • Už indėlį keičiant požiūrį į negalią

Renginio metu bus įteiktos Remigijaus Kriusko sukurtos stiklo skulptūros. Norinčiuosius dalyvauti apdovanojimuose prašome registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Trumpai apie renginį

Data rugsėjo 30 d.
Laikas 16 val.
Vieta Konferencijų salė, V a.
Trukmė 2 val.
Dalyvavimas būtina registracija el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Organizatoriai Labdaros ir paramos fondas „Algojimas“
Partneriai ir rėmėjai VšĮ „Angelų sodai“
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“