Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. spalio 8 d.

ibiblioteka.lt: virtualiąją lentyną papildė naujos knygos

Trumpėjant dienoms ir rudens lietui krištoliniais pirštais vis dažniau barbenant į langą, kai ir kojos nesinori kelti iš namų, pasinerti į skaitymo malonumus kviečia portalas ibiblioteka.lt, kurio kolekcija visai neseniai pasipildė naujomis elektroninėmis knygomis.

Pavaikščioti po painius siužeto vingius kvies Jane Corry kvapą gniaužianti knyga „Mano vyro žmona“, L. J. Ross trileris „Jovaro įduba“, į dulkėtas Australijos stepes nukels Jane Harper detektyvas „Sausra“. Pozityvumo ir motyvacijos suteiks tokios knygos kaip Masono Currey „Dienos ritualai“, Johno Bergerio „Kaip menas moko matyti“. Kitaip pažvelgti į mus supantį pasaulį paskatins vieno įtakingiausių šiuolaikinių intelektualų prof. Yuvalio Noah Harari knyga „21 pamoka XXI amžiui“, stebinanti ir nepaprasto malonumo teikianti Jennifer Ackerman knyga „Genialieji paukščiai“. Į nostalgiškus prisiminimus grąžins pirmas Virginijos Kulvinskaitės prozos kūrinys „Kai aš buvau malalietka“. Ir tai tikrai ne viskas.

Virtualiose lentynose kiekvienas skaitytojas ras tai, kas praskaidrins trumpėjančias dienas: nuo intelektualaus peno protui iki širdies gelmių virpinančių meilės romanų. ibiblioteka.lt – tai be poilsio dienų ir valandų veikianti virtuali biblioteka, iš kurios knygų gali pasiskolinti kiekvienas, turintis LIBIS skaitytojo pažymėjimą. Jums tereikia per išmanųjį įrenginį prisijungti prie portalo ir skaityti knygas bet kur, kur yra interneto ryšys.

Daugiau naudingos informacijos apie ibiblioteka.lt rasite čia.

Malonaus laiko su elektronine knyga!