Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. spalio 24 d.

Spalio 24 d.: rašymo dirbtuvės su psichologe Inga Juodkūne

Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Skaitytojų klubas visus pasakojimo ir rašymo entuziastus kviečia į pirmąjį rudens susitikimą – rašymo dirbtuves „Asmeninė istorija, kaip paskata kurti“.

„Kartais buvusios patirtys trukdo mėgautis dabartiniu gyvenimu arba sėkmingai planuoti ateitį. Įvairios rašymo technikos padeda saugiai priartėti ir konstruktyviai transformuoti praeities blokus“, – sako dirbtuvių vedėja, psichologė psichoterapeutė Inga Juodkūnė, neseniai išleidusi asmenine patirtimi grįstą romaną „Rytoj vėl patekės saulė“. Padeda ne tik transformuoti, bet ir paversti tas patirtis apsakymu, romanu ar memuarais. Patirtis, psichologės teigimu, kad ir kokia ji būtų, visada gali pasitarnauti kūrybai.

Dirbtuvių dalyviai tyrinės save ir aplinką, mokysis išdrįsti pažvelgti į „savo tamsiuosius kambarius“, atliks terapinio rašymo užduotį, aptars, kaip realybę įpinti į kūrybą.

Renginio vedėja – psichologė psichoterapeutė, dėmesingo įsisąmoninimo (ang. mindfulness) trenerė I. Juodkūnė. Jos specializacijos sritys: depresijos gydymas, savižudybių prevencija, emocijų valdymas, asmeninių krizių įveikimas, asmenybės ugdymas. Daugiau apie lektorę ir jos vedamas dirbtuves rasite čia.

Vietų skaičius ribotas, būtina registracija ›

Trumpai apie renginį

Data spalio 24 d.
Laikas 18 val.
Vieta Meno erdvė, V a., 535 kab.
Trukmė 1,5–2 val.
Dalyvavimas būtina registracija
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“