Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. lapkričio 13 d.

Lapkričio 16 d.: kūrybinės edukacinės dirbtuvės šeimoms „Kita forma“

Kūrybinės ekodirbtuvės „Kita forma“ kviečia šeštadienį praleisti Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje, kartu su šeima kuriant dalykus iš antrinių žaliavų. Šį kartą „Kitos formos“ komanda kviečia jus pasigaminti kalėdinių dekoracijų!

Kalėdoms visi norime pasiruošti ir pasipuošti, tačiau darydami tai paskutinę minutę neretai elgiamės skubotai ir neapgalvotai perkame viską, kas pasitaiko po ranka. Aplinkosauginė iniciatyva „Kita forma“ kviečia padovanoti Kalėdų džiaugsmą ne tik sau, bet ir gamtai – pradėkime ruoštis iš anksto ir naudokime tai, ką pirmiausia galime rasti savo namuose, – antrines žaliavas. Taip neišleisime daug pinigų, nepadarysime daugiau šiukšlių bei išvengsime skubėjimo keliamo streso.

Kartu su aplinkosaugine iniciatyva „Kita forma“ kurdami kalėdines dekoracijas naudosime viską, ką galime rasti savo namuose. Pažadame, tikrai neišleisite daug pinigų ir neužteršite savo namų nereikalingomis puošmenomis. Dirbtuvėse bus supažindinama su tekstilės atliekų antriniu panaudojimu. Visose kalėdinėse dirbtuvėse bus naudojamos šeimos verslo „Buboo“ veikloje atsirandančios tekstilės atliekos.

Trumpai apie renginį

Data lapkričio 16 d.
Laikas 10 ir 14 val.
Vieta Dirbtuvės PATS SAU, I a.
Trukmė 2 val.
Dalyvavimas dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis
10 val. registracija baigta
14 val. registruotis čia ›
Organizatoriai „Kita forma“
Partneriai ir rėmėjai „Buboo“
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“