Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. lapkričio 28 d.

Lapkričio 28 d.: švietimo projekto „Teisė kiekvienam“ paskaita „Administracinės nuobaudos – kasdienybė?“

Nuo šių metų spalio mėnesio Mykolo Romerio teisės mokykla ir Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka pradėjo unikalų projektą „Teisė kiekvienam“, kurio metu visuomenė bus supažindinta su aktualiausiais teisiniais klausimais ir galės nemokamai pasikonsultuoti su įvairių sričių teisininkais dėl individualių teisinių problemų. Kviečiame visus norinčius kiekvieną mėnesį dalyvauti teisinėse paskaitose aktualiomis temomis.

Lapkričio 28 d. antrąją ciklo paskaitą skaitys dr. Ieva Deviatnikovaitė, Mykolo Romerio teisės mokyklos profesorė. Paskaitoje, kurios tema „Administracinės nuobaudos – kasdienybė?“, klausytojai bus supažindinti su administracinių nuobaudų rūšimis, sankcijų formavimo tvarka, baudų dydžiais, Administracinio nusižengimo kodekso struktūra, pranešimų asmenims apie nuobaudas įteikimo tvarka, vaizdo kamerų reikšme ir rizikomis, užtikrinant viešąją tvarką.

Po kiekvienos paskaitos bibliotekoje vyks teisinės konsultacijos. Interesantus konsultuos patyrę administracinės, civilinės, baudžiamosios, darbo, vartotojų ir kitų teisės sričių praktikai ir advokatai, o prie jų jungsis ir studentai. Kompleksiniai klausimai bus registruojami ir sprendimų bus ieškoma papildomose konsultacijose.

Trumpai apie renginį

Data lapkričio 28 d.
Laikas 17.30 val.
Vieta Valstybingumo erdvė, II a.
Trukmė 1 val.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Organizatoriai Mykolo Romerio universitetas, Mykolo Romerio teisės mokykla, Nacionalinė biblioteka
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“