Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. lapkričio 19 d.

Lapkričio 19 d.: knygos „Šeima – komandinis žaidimas“ pristatymas

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka kviečia į Aurimos Dilienės naujos knygos „Šeima – komandinis žaidimas“ pristatymą. Autorė knygoje pasakoja ne apie sėkmę ir ne apie išrinktuosius, kuriems viskas savaime sekasi. Ši knyga parodys jums kelią, kaip gyvenime kurti tai, kas anksčiau atrodė neįmanoma, – darnius, harmoningus santykius.

Pasak A. Dilienės, ji šią knygą parašė remdamasi savo asmeniniais išgyvenimais ir patirtimi, kurią sukaupė daug metų mokydamasi ir konsultuodama.

„Viskas, kas parašyta šioje knygoje, yra praktiškai patikrinta, todėl imkite ir naudokite tai savo gyvenime – mėginkite, eksperimentuokite ir laimėkite. Laimėkite gerus santykius. O tuomet dalinkitės tuo su kitais – visa, kas gera, dalinantis auga. Ši informacija nėra mano nuosavybė – tai priklauso visiems ir kiekvienam. Norėčiau rekomenduoti šią knygą ir kaip vadovėlį baigiamųjų gimnazijos klasių moksleiviams, studentams ir visiems jauniems žmonėms, nes galų gale visi mėginame susirasti porą ir sukurti šeimos židinį“, ­– į susitikimą Renginių erdvėje kviečia autorė.

Aurima Dilienė – gydytoja psichoterapeutė, šeimų konsultantė, lektorė, vaikų ir paauglių psichiatrė, sukaupusi virš dvidešimties metų profesinės patirties, šiuo metu gyvena ir dirba Prancūzijoje. Kartu su vyru Vaidotu augina septynis įvairaus amžiaus vaikus. Santuokoje gyvena jau dvidešimt šešerius metus.

Konsultuoja visame pasaulyje gyvenančius lietuvius nuotoliniu būdu („Skype“, „Messenger“ ir kt.). Skaito paskaitas ir veda seminarus apie santykius lietuvių bendruomenėse ne tik Europoje (Prancūzijoje, Anglijoje, Danijoje, Norvegijoje, Airijoje, Ispanijoje, Šveicarijoje, Lietuvoje), bet ir Jungtinėse Amerikos Valstijose (Čikagoje, Denveryje ir Niujorke). Rašo ir dalinasi straipsniais tinklalapyje www.aurimadiliene.com.

Tai antroji autorės knyga. Pirmoji – „Laiškai iš Bordo“ – tikra, asmeninė, įkvepianti ir padrąsinanti eiti savo pasirinktu keliu vienų metų gyvenimo Prancūzijoje istorija su įžvalgomis ir išmoktomis pamokomis.

Trumpai apie renginį

Data lapkričio 19 d.
Laikas 18.30 val.
Vieta Renginių erdvė, III a.
Trukmė 1,5 val.
Dalyvavimas įėjimas laisvas
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“