Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. gruodžio 3 d.

Gruodžio 3 d.: Carmine Gallo knygos „Storytelling: pasakojimo meistrystė“ pristatymas

Idėjos yra XXI amžiaus valiuta. Informacijos amžiuje ir žinių ekonomikoje esi vertas tiek, kiek vertos tavo idėjos. O storytelling’as, arba, lietuviškai tariant, istorijų pasakojimo meistrystė, yra priemonė, kuria perduodame savo idėjas vieni kitiems.

Buvusio CNN ir CBS korespondento, komunikacijos mokytojo ir patarėjo Carmine Gallo knyga „Storytelling: pasakojimo meistrystė“ – „Washington Post“ bestseleris, skirtas norintiems pavergti ir sužavėti auditoriją. Nes nieko nėra galingesnio už talentingai papasakotą gerą istoriją.

Nesvarbu, ar jums reikia ką nors parduoti, lavinti, ieškote lėšų savo projektui įgyvendinti ar tiesiog norite pralinksminti ir sudominti žmones – istorija yra pati galingiausia jūsų turima priemonė. Gerai papasakota istorija – kaip smūgis į paširdžius. Ją visi įsimena, ji visus sugraudina arba pralinksmina, priverčia susimąstyti.

Knyga „Storytelling“ išmokys jus pasakoti taip, kad vienu sakiniu galėtumėte priblokšti klausytojus. Šioje knygoje sutiksite Richardą Bransoną, Sheryl Sandberg, Oprah Winfrey, Eloną Muską, Steve’ą Wynną, Tony Robbinsą, Steve’ą Jobsą ir kitus, kurie tapo savo sričių lyderiais, nes sugebėjo pasakoti gyvenimą keičiančias istorijas. Daugelis šioje knygoje minimų žmonių yra sakę TED (Technology Entertainment Design, kasmetinė konferencija) kalbas, kurios žaibo greičiu išpopuliarėjo internete – ne dėl pateiktų duomenų, o dėl papasakotų istorijų.

Renginyje dalyvauja komunikacijos specialistas, rašytojas Aidas Puklevičius, TELE2 komunikacijos vadovas, komunikacijos specialistas Andrius Baranauskas, moterų lyderystės akademijos „Go Forward Academy“ įkūrėja ir vadovė, žurnalistė Jurga Varanavičius.

Laukiami visi, kuriems įdomu, kaip papasakoti istoriją, perteikti mintį, „parduoti“ idėją – kaip sudominti. Tiems, kam svarbu istorijų pasakojimas, retorika, komunikacija.

Trumpai apie renginį

Data
gruodžio 3 d.
Laikas
18 val.
Vieta
Konferencijų salė, V a.
Dalyvavimas
įėjimas laisvas
Trukmė
2 val.
Organizatorė
leidykla „Tyto alba“
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“