Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. gruodžio 12 d.

Gruodžio 12 d.: kūrybinis rašymas ir atminties žemėlapiai

Artėjant didžiosioms metų šventėms Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Skaitytojų klubas savo bičiulius ir naujus draugus nori pradžiuginti dar vienu kameriniu renginiu – asmeninės istorijos rašymo vakaru „Atminties žemėlapiai“.

Kiekvieno žmogaus biografija gali būti neišsenkantis kūrybos šaltinis, tereikia prisėsti, pagalvoti, prisiminti, kai ką pasižymėti ir imti rašyti. Nes viską, ko reikia kūrybai mes jau turime. Renginyje bus braižomas detalus vaikystės apylinkių žemėlapis, pažymimos įsimintinos detalės, vardai, vaizdai, kvapai ar skoniai ir, pasitelkus laisvąjį rašymą, kuriamas tekstas. Kiekvieno dalyvio tekstas bus savitas, ypatingas, unikalus. Galbūt norėsite jame ką nors pakoreguoti? Perkurti? O gal – tik pasidžiaugti ir pasidalyti savo jausmais su aplinkiniais? Tai bus galima padaryti!

Renginio vedėjas – filosofas ir religijų studijų specialistas, Lietuvos biblioterapijos asociacijos narys, daugelio terapinio ir kūrybinio rašymo projektų dalyvis ir vadovas Vidas Dusevičius.

Renginys orientuotas į nedidelę dalyvaujančiųjų grupę, todėl būtina užsiregistruoti. Tai galima padaryti paspaudus nuorodą http://tiny.lt/nwz3r9h

Trumpai apie kūrybines dirbtuves

Data gruodžio 12 d.
Laikas 18 val.
Vieta Meno erdvė, V a., 535 kab.
Trukmė 1,5 val.
Dalyvavimas būtina užsiregistruoti
Daugiau informacijos socialiniame tinkle „Facebook“