Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2019 m. gruodžio 10 d.

Pasitikite šventes su muzika

Muzikos ir vizualiųjų menų skaityklos lentynas jau puošia gražiausi bibliotekos kalėdiniai leidiniai. Čia vienoje vietoje – vinilinės plokštelės, kompaktiniai diskai, giesmių ir dainų natos šventinei nuotaikai sau ar savo artimiesiems sukurti.

Skaitykloje rasite įvairių laikotarpių kalėdinių giesmių, tarp jų – choro „Ąžuoliukas“ atliekamų giesmių plokštelė ir „BBC Music“ išleistų chorinės muzikos kalėdiniai leidiniai. Lietuviškos muzikos plokštelės skiriamos visiems besidomintiems ir norintiems paklausyti ar išmokti tradicinių advento dainų.

Iš kalėdinės muzikos natų, tarp kurių dainelės vaikams, klasikiniai ir džiazo fortepijoninės muzikos kūriniai, choro giesmės, dainos, galėsite groti Muzikos ir vizualiųjų menų skaitykloje arba iš anksto rezervavę vietą Muzikavimo erdvėje.

Kviečiame pasinerti į švenčių laukimo nuotaiką ir laukiame Jūsų Muzikos ir vizualiųjų menų skaitykloje, kurioje galite groti, klausytis klasikinės ir populiariosios muzikos vinilinių plokštelių. Primename, kad lietuviškos kalėdinės muzikos galite klausytis ir portale www.epaveldas.lt